Babagan awake dhewe

Changzhou Junhe Technology Stock Co., Ltd.

minangka perusahaan teknologi tinggi sing dikhususake kanggo ngembangake bahan kimia industri, peralatan khusus lan panyedhiya solusi layanan sing didegake ing Changzhou, Jiangsu ing taun 1998.

Kaluwihan

  • Integration Workshop

    Workshop Integrasi

    Perusahaan duwe bengkel integrasi sistem standar 20.000+ m2.
  • System Solution

    Solusi Sistem

    Solusi sistem pusat lan anak perusahaan telu gedhe.
  • ISO

    ISO

    Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem ISO9001 lan TS16949.

Produk Terbaru