banner-product

Zincover® 9730 Lapisan Seng tanpa Chrome basis banyu

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Profil produk

tutup seng®9730 punika water-base chrome-free zinc flake coating Paint, independen dikembangaké dening Junhe.It ora ngemot ion logam abot, meets standar RoHS, meets syarat China EnvironmentalProtection Law, ora emisi heavy metal, cocog kanggo macem-macem fasteners lan hardware. Properti lapisan anti-karat sing apik banget.Cat kasebut nduweni resistensi semprotan uyah sing apik lan kemampuan adhesi sing kuat, sing nyukupi syarat standar lapisan pengikat lan bagean hardware perusahaan mobil.

Coating

FungsionalProperti

1,Safety lan lingkungan loropaken: basis banyu, VOC kurang, ora ana logam abot, selaras karo GB24409 - 2020 \ GB30981 - 2020 \ GB / T18178 - 2020 \ GB30981 - 2020, uga nyukupi syarat instruksi EU RoHS ( 2002 / 95 / EC ) lan (2000 / 53 / EC).

2.Anti-karat sing apik bangetty:

Kekandelan lapisan lapisan

Jumlah lapisan

Uji semprotan garam (ISO9227/ASTM B117)

12~15μm

≥240 mg/dm2

1000h ora teyeng abang

13~18μm

≥240mg/dm2klambi dasar +tutup seng®9130jas ndhuwur

≥1600h ora karat abang (jas ndhuwur 1 ~ 3μm)

3.Wide coating sawetara proses:dip spin coating, spray coating lan Leaching.
4.Sifat fungsional sing wiyar: lapisan lapisan tahan 400 °C suhu dhuwur, ora embrittlement hidrogen, recoatability kuwat.
5.Wektu panyimpenan dawa: sawise nyampur bagean A lan bagean B, aduk ing 20-25 °C, mundhut kinerja kurang saka 20% ing 20 dina.

Parameter teknis

Kapadhetan

1,3 nganti 1,4 g / ml

Ø800 kacepetan sentrifugal

230 ~ 300 rpm / min

Isi padhet

38~40%

Gunakake viskositas (Zahn Cup #2)

Dip spin: 60~80s, penyemprotan: 30~60s, leaching: 20~40s

Finess

<20μm

Pra-panas / Wektu

20 ± 10 ℃ / luwih saka 10 min

Viskositas (Zahn Cup #2)

20~30(A+B)

Curing / Wektu

320±10 ℃ / luwih saka 20min

*Properti kasebut bisa beda-beda gumantung saka substrat, proses, batch lan wangun workpiece.

Lapangan Aplikasi

Lapisan anti-karat pengikat lan komponen hardware ing mobil, tenaga angin, fotovoltaik lan industri sepur kacepetan dhuwur.

Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd
Situs web: www.junhetec.com Email: marketing@junhe-china.com
Telpon: 86-519-85922787 Ponsel: 13915018025


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita