news-bg

Kabar

  • Enggo bareng barang garing Coating analisis Gagal umum lan perawatan

    80% masalah lapisan disebabake konstruksi sing ora bener Sajrone proses lukisan, masalah lapisan mesthi bakal kedadeyan, sawetara cacat kedadeyan sajrone proses ngobati lan pangatusan lapisan, lan sawetara kedadeyan sawise ...
    Waca liyane
  • FASTENER FAIR INDIA 2015

    Dikirim ing 2014-02-15 FASTENER FAIR INDIA 2015Apr.23 ~24,2015AtBombay Exhibition Centre, Mumbai, IndiaJunhe bakal maneh pameran ing FairBooth No: B131 Pitakonan?Tanggepan?powered by Olark manggon chatting lunak
    Waca liyane
  • FASTENER EXPO SHANGHAI 2015

    Dikirim ing 2014-12-15 FASTENER EXPO SHANGHAI 2015saka Jun 25-27,2015AtShanghai World Expo Exhibition & Convention Center Pitakonan?Tanggepan?powered by Olark manggon chatting lunak
    Waca liyane
  • teknologi Changzhou Junhe bakal njupuk bagéyan ing 2015 pameran internasional fasteners ing India

    Dikirim ing 2015-04-23 Ing 2015 India pameran fastener internasional bakal ing April 23-24 dianakaké ing pusat pameran internasional mumbai.Changzhou Junhe ilmu lan teknologi uga bakal duwe ngadeg, nuduhake introduksi rinci minangka nderek: Show wektu: April 23, 2015-24 S...
    Waca liyane
  • Cara deteksi Dacromet Details

    Dikirim ing 2015-05-14 Pisanan, tampilan: Ing refraksi cahya alami, kanthi pengamatan mata telanjang.Lapisan seng chromate nada dhasar kudu abu-abu salaka, uga bisa dipikolehi kanthi modifikasi warna liyane, kayata ireng.Lapisan seng kromat kudu terus-terusan, lapisan mulus, b...
    Waca liyane
  • 2015 fastener expo shanghai

    Dikirim ing 2015-06-25 Teknologi Junhe bakal melu ing 2015 Shanghai fastener internasional TTF nekani 25 solstice ing Junhe 27, 2015, 2015 Shanghai pameran fastener internasional bakal dianakaké ing Shanghai pusat pameran expo donya.Teknologi Changzhou Junhe minangka salah sawijining pameran ...
    Waca liyane
  • Junhe Semi-Sintetis Cutting Fluid

    Dikirim ing 2015-08-28 Cairan nglereni adhedhasar banyu bisa dipérang dadi emulsion, cairan nglereni semi-sintetik lan cairan nglereni kanthi sintetik.Klasifikasi emulsi, cairan nglereni semi-sintetik lan cairan nglereni sintetik lengkap umume gumantung ing lenga basa kategori produk.Emu...
    Waca liyane
  • Kaluwihan saka cairan nglereni logam Junhe

    Dikirim ing 2015-09-17 Iku kasusun saka pelumas sintetik kinerja dhuwur, aditif tekanan ekstrim, agen anti-karat lan macem-macem aditif.Kinerja pendinginan sing apik, kemampuan ngresiki ...
    Waca liyane
  • Spesifikasi ing cairan pemotong

    Dikirim ing 2015-09-21 Cutting fluid asring minangka jinis pelumas sing digunakake kanggo proses mesin lan pengerjaan logam.Iku uga umume dikenal minangka pelumas, coolant, nglereni lenga lan nglereni compound.A kualitas dhuwur nglereni adi bakal ngreksa produk nglereni ing suhu aman, p ...
    Waca liyane
  • Apa cairan nglereni

    Dikirim ing 2015-09-28 Cutting fluidis digunakake ing mesin lan manufaktur unsur logam.Istilah liyane kanggo nglereni fitur cairan mesin lan cairan nglereni.Bisa digunakake kanggo mbantu nglereni, nggiling, ora nyenengake, ngowahi lan ngebur macem-macem logam.Bentuk lan Panggunaan ...
    Waca liyane