banner-contact

Hubungi Kita

map_banner

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Agen Kita

Junhe duwe agen ing sawetara negara supaya sampeyan bisa kerja bareng karo kita ing zona wektu lan basa sampeyan.Agen kita ngerti produk Junhe lan sampeyan bisa ngandelake informasi sing akurat lan layanan profesional.Yen sampeyan ana ing negara sing saiki ora duwe agen, hubungi kita langsung.

icon-2

India EFFCO Rampung & Teknologi PVT.Ltd.

Alamat: Mr. Kalyan Dhakane General Manager (Business Associate) 247, Ganesh Nagar, Near Lokmanya Hospital, Chinchwad, Pune 411033 MH India

icon-1

Iran Mojahed Trading Co.

Alamat: Mr. Saeed Mojahed General Manager No.5, MehrNia Passage, Makhsus St., Qazvin Sq., Tehran 13339 , Iran

icon-3

Turkey Reel Endüstriyel Kimyasallar Makine İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

Alamat: Vişnelik Mah.Atatürk Bulvarı No: 179/ 7 Odunpazarı / Eskisehir/Turki