about-bg

Babagan awake dhewe

/chemical/

Profil Perusahaan

Pusat riset lan pangembangan perusahaan dumunung ing zona hi-tech nasional Changzhou, ndarbeni 15 hektar tanah kanggo konstruksi lan dibangun watara limang kategori kimia lan peralatan riset lan pangembangan lan basis inkubasi, dilengkapi standarisasi ing basis saka peralatan eksperimen lan peralatan testing saka pusat marketing perusahaan lan loro departemen fungsi ing wilayah lor anyar Changzhou kanggo nggawe bangunan, telung pusat amba perusahaan lan solusi sistem tambahan kanggo dikarepake customer kanggo nyedhiyani madegé ngalangi.Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem ISO9001 lan TS16949.

+ m2
Workshop Integrasi Sistem Standar
KG
Kapasitas produksi taunan
+
karyawan perusahaan
+ m2
Sertifikat lengkap bengkel produksi kelas a dan kelas c dan gudang

Changzhou Junhe technology stock Co., Ltd. Iku khusus kanggo manufaktur bahan kimia sing apik, solusi sistem peralatan khusus lan layanan sing diwenehake dening perusahaan teknologi tinggi swasta.

Kualifikasi

  • cer1
  • cer2
  • cer3
  • cer4
  • cer5

Riwayat Perusahaan

1998 Mei
Changzhou Junhe Chemical Co., Ltd diadegake.

2001 Desember
Changzhou Junhe Dacromet Coating Project Technology Co., Ltd diadegaké.

2003 Agustus
Lapisan Dacromet gratis Junhe Chrome menang Sertifikat Produk Teknologi Tinggi Provinsi Jiangsu

2004 Mei
Junhe menehi sertifikat Sistem Manajemen Kualitas ISD9001.

2005 Agustus
Junhe entuk gelar Changzhou Non-Government Running Technology Enterprise.

2006 Mei
Foshan Junhe Dacromet Coating Project Co., Ltd diadegaké.

2006 Juni
Junhe Non electrolytic metal anti-corrosive coating entuk paten penemuan.

2006 Oktober
Junhe menang sertifikat perusahaan teknologi tinggi Jiangsu

2007 Februari
Changzhou Junhe Coating Project Co., Ltd diadegaké.

2007 Agustus
Junhe miringake jinis centrifuge otomatis dip muter mesin coating entuk sertifikat paten model sarana

2007 November
Changzhou Seiko Machinery Co., Ltd diadegaké.

2008 Juli
Junhe entuk gelar Perusahaan Teknologi Non-Pemerintah Provinsi Jiangsu.

2008 Agustus
Anhui Junhe Chemical Technology Co., Ltd diadegake.

2009 Juni
Agen pembersih wafer silikon surya Junhe entuk paten penemuan.

2009 November
Agen pembersih wafer silikon surya Junhe entuk sertifikat produk berteknologi tinggi Provinsi Jiangsu

2010 Desember
Nganti Desember 2010, Junhe entuk total 12 paten, telu yaiku paten penemuan.

2011 Januari
Changzhou Junhe Coating Project Co.,Ltd lulus review kualitas SGM

2011 Agustus
Junhe kalebu ing klompok katelu saka perusahaan utama sing kadhaptar dening pemerintah Distrik Changzhou xinbei.

2011 November
Changzhou Junhe Dacromet Project Technology Co., Ltd resmi jeneng kanggo Changzhou Junhe Technology Stock Co., Ltd.

2013
Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd.diadegaké arah bisnis utama limang kimia R&D, produksi lan dodolan, uga nandur modhal taman industri kimia related, taman industri peralatan lan Engineering R&D pusat.

2014 Desember
Changzhou Junhe Technology Stock Co., Ltd

2015 Maret
Junhe lan akademi qi hui balai kuliah umum - kuliah urip seneng diwiwiti

2015 Desember
Junhe dianugerahi minangka "pusat riset teknologi teknik provinsi jiangsu"

2016
Lokasi relokasi pabrik kimia lan peralatan

2017
Changzhou Junhe lulus ISO9001 lan ISO18000.

  • Workshop

    Bengkel

  • Workshop

    Bengkel

  • Workshop

    Bengkel

  • Workshop

    Bengkel

  • Workshop

    Bengkel

  • Workshop

    Bengkel

  • Workshop

    Bengkel

  • Workshop

    Bengkel