faq_bg

Pitakonan

Wektu pangiriman mesin lapisan?

90 dina apa sawise nampa simpenan.

Cara pembayaran?

T/TL/C

Istilah pangiriman mesin cat lan lapisan?

FOB Shanghai CIF CFR

Nginstal mesin coating?

Kita bakal ngirim insinyur menyang instalasi pandhuan situs kerja pelanggan, kajaba mesin lapisan cilik (DSB D350 lan DSB S300)

Layanan sawise-sales?

Pls hubungi 86-519-85922787 utawa ngirim email menyang marketing@junhe-china.com yen sampeyan duwe pitakonan sawise-sales.