banner-product

Pengikat

  • why_choose_img1
    why_choose_img3
  • Automobile fasteners

    Pengikat mobil

    Dacro mrodhuksi fasteners engine, fasteners sasis lan fasteners awak.Fasteners kita kalebu bagean standar lan bagean khusus.
    Pelanggan kita kalebu produsen mobil, produsen komponen lan sawetara pedagang penengah sing penting.

  • Standard Fasteners

    Pengikat Standar

    Perusahaan kita nyedhiyakake kabeh jinis anticorrosive (lapisan seng-aluminium) heksagon njaba, heksagon njero, pengikat lan kacang silang, pengikat mobil, sekrup, sekrup bangunan lan liya-liyane.