banner-product

BG3012 Stepping Tray-Type Curing Furnace

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Profil produk

JUNHE®stepping tray-jinis ngobati tungku bisa nyukupi syarat lapisan saka fasteners otomotif lan bagean hardware, kontrol kumpulan, konsumsi energi kurang, safety lan lingkungan loropaken, nyegah bahan campuran, biaya operasi kurang, informasi, cerdas lan upgrade IOT.

FungsionalProperti

1,Standardisasi modul: kinerja stabil, modular, desain standar, kabèh mesin Déwan, plug lan muter, instalasi gampang, pilihan cerdas, upgrade gampang, cocog karo Junhe mesin nutupi standar.
2.Cilikpendhudhukan tanah: peralatan kompak, multilayer terpadu struktur stereoscopic, saklawasé rong-thirds kurang area saka tungku curing conventional.
3.Ngirit energi banget lan ramah lingkungan: Recovery energi cooling, desain terlampir integral, koleksi terpusat saka exhaust online.
4.Manajemen batch apik: stepping tray jinis terus-terusan pra-panas lan ngruwat, saben tray cocog karo saben basket saka mesin lapisan, kontrol data kumpulan, nyegah bagean nyawiji, Manajemen kumpulan apik.
5.Biaya operasi sing murah: Pre-heating, curing and cooling energy complementary control, energy saving, saving more than 20 % than conventional curing furnace, one side loading and unloading, ngurangi investasi cerdas lan biaya tenaga kerja.

Parameter teknis

Kapasitas muat maksimal: 200kg / tray Ukuran tray: 1200 × 1150 mm
Suhu tungku 80 ~ 360 ℃, luwes Metode pemanasan Pemanasan gas, pemanasan listrik, opsional
Konsumsi energi gas alam <25m³/jam Total tray / kapasitas 30 nampan, kapasitas maksimal siji jas: 6000kg / jam
Total daya ≤35kw Jinis transmisi 2-4min / tray, mlaku lan luwes
Keseragaman suhu tungku area efektif Bagean silang: ± 5 ℃ Pre-heating / Curing wektu 12 ~ 24 menit, 22 ~ 44 menit
Ukuran mesin 12500 × 2750 × 4365 mm Bahan kerja sing cocog Auto parts mbutuhake kontrol kumpulan
Mesin lapisan sing cocog JUNHE®DSP T500, JUNHE®DST-D800 seri Cat sing cocog Cocog kanggo kabeh jinis cat banyu-basa lan basa solvent

* Parameter kinerja ing ndhuwur bisa beda-beda amarga proses manufaktur, pilihan listrik, instalasi
ukuran workpiece wangun lan proses pilihan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita