banner-product

Full otomatis Dip Spin mesin Coating DST S800N

Katrangan singkat:

1.Junhe Full otomatis Dip Spin mesin Coating.Produk paten, lapisan cerdas.efisiensi dhuwur lan hemat energi,

2. Loading otomatis.Centrifuged vertikal utawa horisontal.Kabeh proses nyata-wektu ngawasi.Operasi Remote.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

1.Junhe Full otomatis Dip Spin mesin Coating.Produk paten, lapisan cerdas.efisiensi dhuwur lan hemat energi,
2. Loading otomatis.Centrifuged vertikal utawa horisontal.Kabeh proses nyata-wektu ngawasi.Operasi Remote.
3. Cocog kanggo kabeh jinis cat kalebu Zinc Aluminium flake microlayer lapisan karat, jas ndhuwur, agen sealing, Teflon, etc.
4. Cocog kanggo jas kabeh jinis fasteners, workpiece cilik, bagean stamping cilik lan workpieces karo bolongan wuta.
5.Intelligent bobot ngangkat mesin loading, loading otomatis miturut requirement customer kang.
6. Macem-macem kranjang kanggo pilihan
Pelanggan nyetel parameter centrifugal kaya sing dibutuhake, homogenisasi kacepetan rendah, sentrifugasi kacepetan dhuwur, miringake, maju lan mundur sentrifugasi kanthi kecepatan dhuwur, lapisan homogen, ora ana area wuta, ora ana akumulasi cairan, pemantauan wektu nyata
7. mesin dipakani movable cerdas, workpiece roto-roto nyebar, saben basket saka workpiece sambungan rapi, dhuwur efisien, cerdas.
8. Parameter suhu bisa disetel kaya sing dibutuhake, kacepetan transmisi ing konversi frekuensi lan luwes, tingkat otomatisasi sing dhuwur, dikontrol kanthi lengkap, tes lan umpan balik pas wektune, kanggo nyukupi syarat proses perawatan pelanggan.
9. Unloading otomatis, efisiensi produksi dhuwur, biaya tenaga kerja sing murah.
10. Sistem kontrol terpadu, sistem operasi cerdas, mbentuk sambungan cerdas antarane peralatan tingkat ndhuwur lan ngisor karo port komunikasi Internet.
Pemantauan online jarak jauh, diagnosis kesalahan, penyesuaian proses.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita