banner-product

JH-1020 Silikon Tunggal Wafer Cleaning / Silicon Slice Deterjen PH 12.0-14.0

Katrangan singkat:

Panggonan Asal:Changzhou ing china

Jeneng merek:JUNHE

Sertifikasi:ISO9001 TS16949 SGS

Nomer Model:JH-1020


Detail Produk

Tag produk

Jumlah Pesanan Minimal:500 Kilogram
Rincian kemasan:1000kg / barel
Wektu Pangiriman:Sepuluh dina sawise nampa pembayaran advance
Kapabilitas sumber:2 Ton saben dina

warna:Cairan ora ana warna nganti kuning
Bobot spesifik:1.01-1.25
PH:12.0-14.0
Alkalinitas gratis (pion):≧13,5 mg

Katrangan

1. Ringkesan
Iki produk paten kanggo degreasing tingkat elektron lan irisan silikon bahan solar ing IT lan area baterei solar, lan nomer paten ZL200710020269.6.Produk kasebut ngemot klompok kaping pindho kanthi kinerja apik ing emulsion saponifiation edulcoration kanggo tallowvegetable oilmineral oiloliquiodgrinding past, uga ing stripingcomplexing edulcoration kanggo ion logam.

2. Fitur
1) produk klompok tunggal kanthi PPR sampurna (rasio rega kinerja)
2) bebas saka kalsium, magnesium, logam, tembaga, timbal lan fosfor, lan nyukupi syarat ROHS.
3) umpluk kurang, ora kebanjiran umpluk ing reresik ultrasonik.
4) kinerja degreasing apik kanggo nyukupi syarat area IT akurasi dhuwur.

3. Pituduh
1) sijine banyu murni menyang tank reresik nganti telung seprapat, banjur, nambah agen ing konsentrasi 3% -5%, nambah banyu nganti tingkat apa, pungkasan, panas solusi perlu nganti suhu apa.
2) kudu ngganti solusi siram rampung sawise degreasing irisan silikon jumlah tartamtu.
3) nyuda wektu kapapar ing udhara supaya oksidasi.
4) suhu kerja 50-65 derajat, wektu pembuangan: 2-5 menit.

4. Cathetan
1) solar bar ora bisa ndemek banyu, kudu dip menyang soliquiod utawa degreasing agen yen ora bisa ngresiki ing wektu.
2) kudu mbuwang solar bar ing wektu sanalika iku teka menyang proses degreasing supaya online-garing.
3) supaya solar bar udan nalika deguming supaya online-garing.
4) kanggo ngindhari pecahan, kudu mateni ngalih gelembung saka tank no1 lan no2 nalika degreasing ultrasonik, banjur nguripake switch sawise ndandani.
5) kudu ngganti no5.6 lan 7 tank sawise siji siklus degreasing.
6) irisan silikon ora bisa didemek.Buruh kudu nganggo sarung tangan supaya ora sidik jari.
7) kanggo entuk reresik, kudu nyemprotake irisan silikon paling sethithik 30 menit sadurunge degumming.

5. Tambahan
1) packing: 20kg / karton (2kg / botol), 25kg / tong plastik, 1000kg / tong
2) wektu validitas: setaun

Data Teknis

Proyek klasifikasi JH-1020 Standar Tes
Penampilan Cairan ora ana warna nganti kuning visualisasi
Bobot spesifik 1.01-1.25 densimeter
pH 12.0-14.0 Instrumen PH
alkalinitas bebas (pion) ≧13,5 mg CYFC

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita